Kom som du är! Ingen är perfekt.

Välkommen Anton!

På söndag välkomnar vi vår nya föreståndare, Anton Fagerstedt.

Sång av manskvartetten PAJD.

Varmt välkomna 10.00!

Den 23 september kl.19:00 vill vi välkomna er till en inspirerande, rolig och berörande kväll i Korskyrkan. Vi kommer få möta två personers starka livsöden, Jonas och Lena Helgesson. Hör om kampen, sorgen och glädjen när livet inte blir som man tänkt sig. I sin nya bok, CP-barnet, beskriver Lena, mamma till Jonas, om hur Jonas CP-skada blev hennes värsta fiende. "Att jag inte kunde acceptera den blev som att gå ut i krig mot en alltför stark motståndare".

Biljetterna kommer att kosta 120 kr/st och köps i entrén, kan betalas med kontanter, kort och Swish. Inspirationskvällen sker i samarbete med Erikshjälpen och överskottet går till Erikshjälpens arbete för funktionsnedsatta barn i Vitryssland (Belarus). Varmt välkomna!

Till Facebook-eventet

Gemenskapshelgen

Årets gemenskapshelg äger rum på Östgötagården den 2–4 september. Temat är Församling – för världens skull. Läs mer om gemenskapshelgen och anmäl dig!