Dieseldriven kyrka på stan

Cafébussen är ett samarbete mellan olika kyrkor i Norrköping. Vissa fredagsnätter mellan 22.00 - 01.00 finns vår buss på plats vid korsningen Sankt Persgatan och Drottninggatan. Vi bjuder på fika och finns tillgängliga för samtal i och utanför bussen. Bussen kan även dyka upp vid andra tillfällen såsom Lucia, Valborg eller Augustifestivalen.

Varje kväll bussen är ute blir den besökt av ca 100 personer som vill få en kopp kaffe, värma sig eller bara prata lite. Bussen har kommit att bli en del av Norrköpings nattliv.

Vi som driver verksamheten tror att Gud har mycket kärlek till oss människor. Det vill vi gärna förmedla vidare.

Välkommen till Cafébussen!

Vårens tider 2013 är

18 och 25 januari, (15 INSTÄLLT) och 22 februari, 15 och 22 mars

19 och 26 april samt 24 och 31 maj.

Med reservation för ev. ändringar.

Om du har någon fråga eller bara vill komma i kontakt med oss på bussen kan du maila till:
cafébussen@korskyrkan.se